De Postbaan

De Postbaan is een onderneming die op een duurzame manier aardappels en pompoenen teelt. De Postbaan is gevestigd in Hoeven en wordt gerund door Joris van den Bosch.

Joris is 21 jaar en studeert nog, naast dat hij zich bezig houd met zijn bedrijf. Hij studeert aan Avans in Breda de opleiding Ondernemerschap en Retailmanagment. Hier leert hij over duurzaam ondernemen en dit past hij toe op De Postbaan. De Postbaan heeft nog geen BIO keurmerk, wel wordt er zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmatige meststoffen gewerkt. In de toekomst wil Joris wel volledig BIO gecertificeerd gaan telen, voor nu is dat nog even niet mogelijk voor de nog jonge onderneming.

De Postbaan is in 2020 gestart als hobby en steeds een stukje professioneler geworden. Een uit de hand gelopen hobby dus. Via Goeie Kost! biedt De Postbaan 2 soorten pompoenen aan. De Butternut ook wel flespompoenen en de Hookipa (Uchiki Kuri). Deze worden met liefde voor de natuur geteeld, geoogst en gewassen. U kunt dus een mooi natuurlijk product verwachten waar veel liefde in is gestoken om het zo te laten groeien.

Onze pompoenen zijn geschikt voor allerlei soorten gerechten, van pompoensoep tot taart en van salade met pompoen tot ovenschotel. Echte Goeie Kost! dus!

De Postbaan
Oude Antwerpsepostbaan 41, Hoeven
www.depostbaan.com

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.