Ramses Bier

Ramses Bier is een kleine brouwerij in Hooge Zwaluwe met een brouwcapaciteit van 15 HL. De brouwerij is ingericht met behulp van Crowdfunding. Ramses Bier heeft een missie en een passie: Eigenwijs bier brouwen voor de mensen die daar van houden. De bieren worden gemaakt met lef. Alle Ramses Bieren zijn single hop. De bieren hebben een regionaal karakter. Dit komt door de kleinschaligheid van de productie en het toevoegen van streekproducten zoals spelt uit Made, Springbalsemien honing uit de Biesbosch of kersen uit Raamsdonk. Zo heeft ieder bier een eigen, unieke, uitgesproken smaak en kan iedereen genieten van een of meer vloeibare snoepjes in zijn of haar glas.

Ramses bier gebruikt zo veel mogelijk natuurlijk geteelde grondstoffen en ingredi├źnten. Zodra er in Wagenberg gebrouwen wordt, is alle mout gifvrij en omgevingsvriendelijk. Zo veel mogelijk grondstoffen komen uit de nabije omgeving.
Afval wordt voedsel: de bostel gaat naar een lokale veehouder en vindt zijn weg gedeeltelijk weer terug als Wagenbergse of Drimmelse droge bierworst.

Toont alle 7 resultaten