Gepost op

Samenwerking met Elemental

Samenwerking met Elemental

Met trots starten we een samenwerking met het mooie initiatief van Goeie Kost!-ganger Luara Kamma Moore: Elemental.
Elemental is een winkel op het Bredase ‘Stek‘. Luara verkoopt in haar winkel verpakkingsvrije levensmiddelen, kruiden, thee, koffie en schoonmaakproducten.
Dat werkt heel simpel: breng zakken en potten naar de winkel en laat ze vullen met hoogwaardig biologische droogwaren en afbreekbare schoonmaakproducten.
Het is zeker de moeite waard eens een kijkje te gaan nemen in haar winkel, maar omdat we zeer gecharmeerd zijn van haar initiatief willen we ook graag een actieve samenwerking aangaan.
Vanaf nu is het daarom mogelijk om via Goeie Kost! bij Elemental te bestellen en tegelijkertijd met je Goeie Kost! ook producten van Elemental op te halen! .
Hoe doe je dat? Ook heel simpel!
1. Je gaat hier naar het speciale Goeie Kost-website gedeelte van Elemental waar je kan bestellen. Je geeft bij het afrekenen aan bij welk Goeie Kost! afgiftepunt je de bestelling wilt ophalen,
2. Lever dan op het Goeie Kost!-uitgiftepunt de potten/zakken/ bakken in die je gevuld wil hebben met je bestelling. Op de potten/bakken/zakken moet je goed zetten wat en hoeveel er in moet, je naam en de Goeie Kost!-locatie waar je het een week later op wilt halen. Ook de krat of tas waar de potten inzitten moet je voorzien van naam en ophaallocatie.
3. De week erna op vrijdag kan je de bestelling ophalen op je opgegeven afhaalpunt.
Je kan alles ook nalezen op het Goeie Kost! gedeelte van de Elemental-site. Bij vragen over producten kan je contact opnemen met Elemental.
We hebben zelf geen producten van Elemental in onze voorraad, het is echt een samenwerking. Dat betekent ook dat wij echt alleen als inlever- en ophaalpunt fungeren. Voor vragen of opmerkingen over bestellingen zijn onze vrijwilligers geen aanspreekpunt, dat blijft Elemental!