Mini’s: varkenshaasjes (150 gr)

4,45

Artikelnummer: Koeling / 17774 Categorie: Tags: ,

Dit product wordt geleverd door:

Beschrijving

Schaaltje mini varkenshaasjes. Ongeveer 150 gram, gekoeld, in gasverpakking.

Hollands biologisch varkensvlees

Biologische varkens hebben de kans om zon, regen, wind en als het voorkomt in Nederland, ook sneeuw te ervaren. Biologische varkens hebben namelijk het hele jaar een uitloop naar buiten. Zeugen die drachtig zijn hebben toegang tot een weide waar vaak ook een modderpoel is. Een varken kan niet zweten dus bij warme dagen is een verkoelende modderpoel zeer welkom.

Er ligt stro in de stal waar de varkens tot wel drie keer meer ruimte hebben dan hun reguliere soortgenoten. Ze hebben daglicht en frisse lucht. Ook hebben ze een schuurpaal en de mogelijkheid om te wroeten. Het voer is 100% biologisch en volledig gentechvrij. Hun krulstaart mogen ze houden en ook de tanden worden niet geknipt.

Bij het transport mogen geen elektrische dwangmiddelen worden gebruikt. Het transport van levende dieren vindt alleen binnen Nederland plaats, dus de transportduur is beperkt. Sinds 2007 worden alle biologische biggen onder verdoving gecastreerd. De biologische varkenshouders zijn hier als eerste mee begonnen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.