Zorgboerderij de Zwaluw

Zorgboerderij de Zwaluw

Wie zijn wij

Wij, Ewoud en Corina van der Spek zijn in maart 2011 gestart met zorgboerderij de Zwaluw in het Lage Zwaluwe. Op ons 35 hectare grote akkerbouwbedrijf telen wij  allerlei akkerbouwgewassen zoals wortelen, oranje pompoen, erwten en uien en de roodschillige Laura-aardappelen – alles op biologische wijze! Wij denken altijd in de mogelijkheden in plaats van beperkingen: “Wij willen mensen die behoefte hebben aan dagbesteding op de boerderij een welkom gevoel geven. Samen genieten van de rust en de natuur op de boerderij! Aandacht voor elkaar en het versterken van het gevoel van eigenwaarde vinden wij belangrijk. De mogelijkheden en interesses van onze hulpboeren staan centraal tijdens de werkzaamheden! Ons werkaanbod is heel divers, van dierverzorging , houtbewerking, tot het telen en verwerken van biologische producten voor winkel en afname in de regio.
Wat leveren wij: Wij leveren voor goeie kost de volgende biologische producten, oranje  pompoenen, roodschillige Laura aardappel, rode en gele uien.

Waar

Ons bedrijf bevind zich in Lage Zwaluwe.

Productie

Wij zijn een Skal gecertificeerd bedrijf.(SKAL 027051)

Waarom

Wij betrekken onze “hulpboeren “graag bij ons biologisch akkerbouwbedrijf. Het is ontzettend fijn om met elkaar mooie producten te mogen leveren in de regio! Het geeft voldoening en een schoner milieu!
Zorgboerderij De Zwaluw ,veelzijdige dagbesteding met een groen karakter!