Bakkerij van der Westen

Bakkerij van der Westen

Bakkerij van der Westen

Meer familiebedrijf dan Bakkerij van der Westen vind je zelden. Vader Ad en moeder Willy, samen met hun 5 kinderen, Gerrie, Eddy, Randy, Timmy en Wendy zijn het hart van de bakkerij. Hun liefde en passie voor het bakken van echt bio brood en de biologische markt is groot.

“In juni 2021 nam Bakkerij van der Westen (Zonnemaire) Bakkerij Verbeek over. Samen willen we het mooiste biologische brood en banket voor de bio-winkels in Nederland en België bakken en samen gaan we verder onder de naam” Van der Westen organic family bakery.

Van der Westen OFB is de biologische bakkerij voor 100% echt en eerlijk brood. Geen gebakken lucht, geen toevoegingen van broodverbeteraars en verstopte suikers. Brood zoals brood bedoeld is. Natuurlijke ingrediënten en ambachtelijke bereidingswijzen, waarbij biologisch en biologisch-dynamisch de basis is. Met als voornaamste ingrediënten: liefde, passie en tijd. Als pioniers in de biologische markt, met veel kennis en ervaring, bieden wij de biologische winkels een totaal assortiment met de beste kwaliteit brood en banket.”

SKAL certificering:
001140 voor onze Bio producten uit Waspik en Made
101605 voor de glutenvrije bio producten uit Gilze en deels uit Waspik 18.

Resultaat 1–9 van de 55 resultaten wordt getoond