Landzicht Biologisch

Landzicht Biologisch

Landzicht Biologisch

Biologische boerderij Landzicht van de familie Visser is een 100% biologisch land- en tuinbouwbedrijf in Strijen, Zuid-Holland.
Op de boerderij worden meer dan 30 verschillende soorten groenten geteeld, te midden van knolwilgen, hagen en singels. Er zijn twee hoogstamfruitboomgaarden, een kruidentuin en bloementuin.

Bij de teelt vormt alles een samenhang; de aarde, planten, dieren en mensen. Aandacht voor het geheel van leven wordt tijdens het telen niet uit het oog verloren. Zorg voor de blijvende vruchtbaarheid van de aarde staat bij het telen voorop en dus wordt er geteeld zonder kunstmest en zonder bestrijdingsmiddelen. Een vruchtbare bodem zorgt voor een goede basis waarin levenskrachtige planten kunnen groeien.

Sinds 2017 heeft de familie Visser BIOLOGISCH GOED, groothandel in biologische groenten en fruit, overgenomen. De boeren die Biologisch Goed waren gestart, richten zich nu weer geheel op de teelt van hun gewassen en blijven hun mooie producten leveren via de boerderij to business van de familie Visser.

Landzicht ziet dat van een eerlijke en lange termijn samenwerking tussen telers en afnemers beide partijen beter worden; dat maken zij graag mogelijk. Dankzij deze korte keten zijn alle smaakvolle, biologische producten uit de regio supervers te leveren.

Zij bieden een jaarrond totaalassortiment aan biologische aardappelen, groente en fruit met de nadruk op lokale seizoensproducten.
Uiteraard alles gecertificeerd biologisch.

SKAL nummer: 107191

Resultaat 1–9 van de 49 resultaten wordt getoond