Natuurlijk Tomaat

Natuurlijk Tomaat

Natuurlijk Tomaat

Wij zijn Alfons en Henriëtte van den Hoek uit Klein Dongen. In het jaar 2000 hebben wij de tomatenkwekerij Aldo BV, van de vader van Alfons overgenomen. Eind 2015 zijn wij gestart met het biologisch telen van diverse groenten.

In de kas kweken wij op biologische wijze verschillende soorten tomaten, paprika's en komkommers. De tomaten die wij o.a telen zijn cherry tomaatjes, san marzano’s, cocktail- en roma tomaatjes en de trostomaten.

Wij telen biologisch en zijn SKAL gecertificeerd.

Bovenstaande producten zijn te koop in onze boerderijwinkel. De winkel is geopend maandagochtend tot en met donderdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur. Op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdagochtend van 09.00 tot 13.00 uur. In onze winkel verkopen wij ook houdbare biologische producten. Daarnaast kan je er originele cadeautjes in geschenkverpakking laten samenstellen.

Een greep uit de andere activiteiten die op ons bedrijf mogelijk zijn: rondleidingen voor volwassenen, maar ook voor kinderen van de lagere school (via Klasseboeren). Het volgen van workshops in de kaskeuken, waarbij de beleving van de groei en het oogsten van verse producten voorop staat. Het is zelfs mogelijk midden in de kas te vergaderen!

Wij zijn enorm gedreven om een eerlijk, heerlijk én kwalitatief goed product te leveren. Verder vinden wij het belangrijk te verbinden en te innoveren.

SKAL nummer: 103760

www.natuurlijktomaat.nl
Klein Dongenseweg 81, Dongen

Resultaat 1–9 van de 20 resultaten wordt getoond