Paksoi (stuk)

2,25

Categorie: Tag:

Dit product wordt geleverd door:

Beschrijving

Geteeld door: G.Brakel

Gebruik: Blad en stelen na het wassen in stukken van 4 a 5 cm snijden en licht stoven of roerbakken. De groente is snel gaar. Ook: verwerken in groentesoep.

Bewaartips: Bewaar paksoi is in een (composteerbare) plastic zak of gewikkeld in een vochtige theedoek in de koelkast.

Tips & tricks:
Deze langwerpige open kool met donkergroene bladeren en spierwitte bladstelen is uit AziĆ« overgewaaid. Het is de meest bladderige en waterige kool variant. Paksoi heeft geen typische koolsmaak. Deze malse en milde soort heeft een korte bereidingstijd. Voor gebruik de paksoi in z’n geheel afspoelen. Snij het groen van het wit en snij beide in reepjes. Voeg, als de stelen bijna gaar zijn, dus dit houd ze crunchy en crispy, het zachte blad pas toe in de pan. Paksoi geeft gerechten een Oosterse toon en gaat goed met smaakmakers als gember, geelwortel en citroengras.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.